Beoordelingen van Miyagi and Jones Arnhem

Recente recensies van Miyagi and Jones Arnhem

4 sterren na 251 reviews

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, vers en super snel geleverd, aanrader!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zalig eten en met zorg bereid. Fijn dat ze met allergieën rekening houden. Mooie service

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Zalm Teriyaki, chicken curry, Thaise fish curry en poké bowl tonijn gedeeld met z’n vieren. Grote porties ook en nette prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi! Vers gemaakt, heerlijke smaken en ziet er geweldig uit. Zeker aan te raden! Bezorging duurt wel relatief lang

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer slechte kwaliteit van alle drie de gerechten. Curry met fish was liefdeloze lauwe prak, springrolls zeer vet en met dik deeg, en over de frietjes wil ik het niet eens hebben. Ronduit teleurstellend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de covid-19 regelmatig daar wezen eten, en altijd erg tevreden er over. Daarom gingen we nu voor de afhaal. Onze vraag om het goed te verpakken omdat we nog 20 min naar huis moesten rijden. Hadden ze gehoor aan gegeven en was nog goed warm. Heelaas geen soya saus en wasabi bij de shusi, gebakkenrijst zat een appart smaakje aan, zijn we echt niet gewend. Het vlees was taai. Voor ons geen afhaal hier meer. We komen wel weet eten als het restaurant open is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten, echt super lekker. En super fijn dat ze verse sushi hebben gemaakt zonder roomkaas. Oh, oh, oh....ik zou hier letterlijk elke avond wel kunnen eten.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging perfect op tijd. Het eten kwam warm aan, en het was zoals gewoonlijk heerlijk! Zoveel smaak en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klinkt misschien stom, maar de bezorging was te vroeg. Maakt verder niet uit, het eten was super!!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Goede kwaliteit, fijne porties, heerlijke smaken en genoeg keuze! Bezorging was top! (Wel een beetje aan de vroege kant)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, veel en makkelijk klaar te maken. we hebben genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik kom altijd graag eten in het restaurant maar voor afhaal was het geen succes helaas. Sorry! Peking eend was erg droog en calamaris heel taai en koud. En rijst was weinig van smaak. Eten stond wel perfect al klaar bij afhaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke streetfoodbox met goede uitleg, ruim voor 2 personen enige is dat handig zou zijn om te weten welke sausjes bij wat horen:-), etiketje erop?

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd 20min te laat bezoord... Eten was super lekker 🔥

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling geplaatst om op te halen en stond exact om gewenste tijd klaar. Kwaliteit en hoeveelheid ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was perfect op temperatuur, smaken waren divers, gerechten interessant.. Kortom, heerlijk gegeten.👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker Asian street food voor een zeer mooie prijs. Goede verhouding van vis, vlees en groente gerechten. Bezorger was precies op tijd en de instructies op het bijgeleverde formulier waren duidelijk. De chardonnay was ook zeer lekker! Enige minpuntje was dat niet aangegeven was welke saus in welk bakje zat/bij welk gerecht hoorde. Dit is echter iets wat zeer snel vergeten zal worden na een top avond uit in eigen huis.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, warm en precies op tijd. Top!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij Myagi en Jones zelf eten we altij heerlijk maar bestellen vind ik niet voor herhaling vatbaar. Grote bestelling van meer dan €80,- . Meeste was echt niet lekker. Alles wat knapperig hoort te zijn (loempia, kip in krokant jasje, frietjes) was slap. Dit zouden jullie eigenlijk van bezorg kaart af moeten halen. De sushi was lauw. Opgewarmd door het andere eten denk ik. We schuiven graag weer aan als jullie open zijn maar dit was zonde van het geld helaas.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten. En ruim op tijd bezorgd. Kortom Top !

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, bijzondere combinaties. De sashimi van tonijn was net carpaccio. Het leek alsof de tonijn bijna op was. Anders waren het zeker vijf sterren geweest!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een half uur later dan gepland (1,5 uur na bestelling werd het eten bezorgd).

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij komen graag eten bij Miyagi and Jones in Arnhem. Tijdens de lock-down bestellen we regelmatig. De voorlaatste keer kwam de bezorger 25min. later. Het eten was toen koud. De smaak was goed, met de bereiding was niks mis. De manager is ons tegemoet gekomen met €10,- korting. Gisteren hebben we nog eens besteld. Dit kwam het eten 40minuten later dan gezegd. Het eten kwam na 1uur en 40min. aan. Dit keer met de auto ipv brommer. Helaas was het dit keer ook koud. Ik vind dit zeer jammer, want de smaak is goed. Maar bij bestellingen tussen de €55,- en €75,- + bezorgkosten verwacht ik warm eten. Wij wonen 4,4km van de keuken vandaan. Ik twijfel of dat ik op korte termijn nog eens zou bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en lekker op tijd! Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks een slechte ervaring tijdens onze laatste bestelling (Valentijnsdag) vandaag de streetfoodbox afgehaald. Het was in 1 woord geweldig! Leuk, makkelijk te bereiden en smaakte fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse Powke Bowls!! Je krijgt écht waar voor je geld. Kwaliteit prijsverhouding is goed. Niet zoals bij bijvoorbeeld poke house waar je maar een kleine bowl krijgt, waar je ook nog eens meer voor betaald. Ga zo door, wij zijn fan!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede porties, lekker eten, warm.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi! De calamares was iets te lang gebakken en de saus was erg waterig. Verder heerlijk gegeten!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was geen dressing op de mango-salad. De Honey ribs, die ik nog tegoed had (in bezit van actiecode) werden niet bezorgd. Pas in tweede instantie.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de gewenste tijd geleverd. Gerechten vielen wat tegen. Er was voldoende rijst maar de vis/vlees was wat karig.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De Sushi was heerlijk! Ik vond alleen vervelend dat ik 20 minuten buiten moest wachten in de kou om mijn bestelling af te halen. Het leek alsof er iets niet goed ging met de planning. Met mij stonden er nog een stuk of 10 andere wachtenden. Wellicht een tip voor de volgende keer om even toe te lichten wat er mis was gegaan.. Kan namelijk altijd gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super alleen jammer dat de GEGRILDE KIPSPIESJES MET TERIYAKI SAUS EN WITTE SESAM er niet bij zaten. Maar zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten 90 minuten te laat en koud.. ik wil mijn geld terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Zou handig zijn als de saus bakjes genummerd waren. Nu hielden we er een paar over niet wetende wat en waarvoor het was. Eten was anderhalf uur te laat/ drukte is niet erg maar als er een berichtje of iets hiervan zou komen zou fijn zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zekerheid op Valentijnsdag om 13.00 uur de bestelling doorgegeven voor 18.30 uur. Een sushi combobox en een aantal warme bijgerechten. Om 19.00 uur was de bezorger nog niet geweest, gebeld geen gehoor (30 Min) in de wacht gestaan. Bezorger kwam pas om 20.30 uur!!! Nadat de bezorger al had gebeld omdat hij het niet kon vinden. Alles was koud geworden, wat warm moest zijn. Alle sushi was aan elkaar geplakt en lag door elkaar in de doos. Teleurstellend, geen excuus of reactie op mijn telefoontjes en of mail.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ruim een half uur buiten in de kou kunnen wachten op de bestelling. Eten was nagenoeg koud, calamaris ringen leken wel uitgehard rubber. Dat het een keertje belachelijk erg uitloopt kan gebeuren, maar niet eens een excuus voor het lange wachten, of simpelweg een kop thee inschenken.. dat had jullie wel gesierd. Kleine kans dat we hier nogmaals bestellen, jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk maar helaas moesten we wel heel lang (bijna 3 kwartier) buiten in de kou wachten bij het afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, maar we hadden in de ochtend om 9.00 besteld met 17.00 als bezorgtijd. Het eten was er 19.30, tweeënhalf uur te laat. Zonder ook maar iets te laten horen? We hebben tig keer gebeld, maar kwamen eeuwen in de wacht of kregen een in gesprek toon. Ik snap dat het soms drukker is dan verwacht, maar we hadden de streetfood box en daarbij moest je zelf alles nog opwarmen. Makkelijk voor te bereiden, zou je toch denken? Helaas eetlust verpest nadat ze veel te laat aan kwamen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

45 min buiten wachten terwijl afhaal tijdstip van te voren aangegeven moet worden Qua smaken niet bijzonder Niet alles aanwezig bij thuiskomst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De valentijnbox was super lekker. Nadeel was dat we 30 min in de rij stonden voordat we de box meekonden nemen. We hadden op tijd besteld en waren en precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was opzich prima te doen. Maar was ruim een uur te laat. Een kwartier na tijd gebeld en toen werd gezegd dat het nog een kwartier zou duren. Tussendoor nog een paar keer gebeld maar er werd niet meer opgenomen... Uiteindelijk kwam er iemand langs met het eten. Daar kwam niet veel uit en uit de paar woorden die ik hoorde sprak hij Engels. Beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16:24 besteld met de vraag om z.s.m. te leveren. Kreeg een bevestiging dat de bestelling om 18:00 bezorgd zou worden. Uiteindelijk om 19:15 pas ontvangen. Proberen te bellen, maar bleef in de wacht staan zonder iemand te spreken. Bestelling ontvangen waarbij de gefrituurde en warme gerechten volledig klef en koud waren. Ook waren er geen eetstokjes en soja saus aanwezig. Sushi had weinig smaak, pokebowl was oké.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 09:45 een bestelling geplaatst voor bezorging om 16:45. Bestelling werd (ondanks telefonisch contact) uiteindelijk om 19:10 bezorgd! Niet geaccepteerd en retour gestuurd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, alleen erg afgekoeld eten. Eigenlijk alles koud. Aluminium folie zat er slecht omheen. Misschien een tip om dit echt beter te doen.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 45 min te laat. Op zich niet erg, zou fijn zijn als ik daarover geïnformeerd kan worden via mail. We misten één gerecht, en een gerecht ontvangen die we niet besteld hadden(dumplings). Mogelijk gekregen omdat het andere gerecht op was, maar hier niet over geïnformeerd. Bakjes saus gekregen die niet bij de gerechten hoorden en ook onduidelijk wat precies wat is. Tip; afkortingen op het bakje zetten. Maar los van dit alles; héérlijk gegeten!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten niet naar wens. Producten van side dishes tot aan de bowls waren koud en slap. Friet was slap kip was koud. Korean beef was niet warm en zo kan ik nog wel doorgaan. Erg treurig eerlijk gezegd en zeker niet de 80 euro waard die is betaald. We keken er erg naar uit maar het was een grote teleurstelling.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel erg lekker zoals altijd, maar nu helaas wel voor de tweede keer de bestelling niet compleet.. Dit keer wel snel nageleverd!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzondere verrassing. Erg smaakvol en diverse gerechten besteld. Aanrader

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker en leuk op gezet. Ik zou alleen de sausjes van een nummer voorzien. Het is even puzzelen wel bakje bij welk gerechtje hoort. Verder was de box een leuke afwisseling van verschillende gerechtjes die toch bij elkaar passen.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker. Omdat er enkele sauzen ontbraken niet de 4 sterren.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd snel bezorgd en was goed warm. De vegan loempia's en dumplings en zoete aardappelfriet waren heerlijk. Lekkere dips erbij ook!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top en super lekker als altijd! Daarnaast werd er met ons meegedacht qua bezorging wat we erg gewardeerd hebben.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd. Erg lekker gegeten van de Streetfood Box. Het was meer dan genoeg voor 2 personen. Het is wel prijzig maar als diner is het prima. Voor de bezorging wel vast de oven voorverwarmen (dat wisten we niet).

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, goed van smaak en snel klaar. De mushroom maniac is n aanrader!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

TOP TOP TOP ETEN!!! Heerlijk na werk

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was er op tijd, lekker warm en goeie porties. Heerlijk gegeten, gaan we sowieso nog een keer bestellen! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was erg lekker. Het was alleen jammer dat de warme gerechten al bijna koud waren. Misschien koude en warme gerechten niet in dezelfde tas afleveren?

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke grote ‘luxe’ sushi. Stukjes verschilden onderling wel veel van elkaar, ene heel dik/ander dun, de ene minder van een ingrediënt, de ander weer meer. De tempura was wat ‘melig’ geworden, misschien door de lange wachttijd, deze kwam een half uur na de verwachte bezorgtijd die in de mail stond. Desondanks heerlijke smaken.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was jammer dat bij thuiskomst eigenlijk alles te koud was om te eten. We hebben heel veel echt op moeten warmen. Ik denk dat dat echt een punt van aandacht is voor de warme gerechten. Tevens het "krokant" en warm houden van de frietjes. De gerechten waren verder wel helemaal prima.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker! De porties waren meer dan genoeg. Vooral de rice bowls waren mega lekker. Alleen de peking duck was een klein beetje droog. Ik ga zeker vaker bestellen!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, maar dat wisten we al omdat we meerdere keren in het restaurant hebben gegeten.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten en bovendien vers en ruime porties. De bestelling werd op tijd bezorgd. Kortom prima !

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi Uiterlijk top Smaak zwaar onder de maat. Ben dit ook totaal niet gewend van jullie ik heb vaak in het restaurant gegeten dan was het top. Spareribs Voor de prijs veel te weinig stukjes En ook weinig vlees aan het bot was meer bot dan vlees zegmaar. Peking eend met flensjes Weer het zelfde Weinig smaak weer niet na verwachting. Zeer teleurstellend voor wat we allemaal betaald hebben.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere sushi! Ook nog te vroeg bezorgd (Velp) dus echt top!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker alleen het was koud. Ik het besteld en zelf op gehaald omdat dat de kwaliteit ten goede komt (gaat sneller dus warmer enz). Ook hadden we dubbele frietjes besteld maar er zat er maar 1 bij (wel voor betaald).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi, ik bestel regelmatig bij Miyagi omdat het altijd lekker is. Echter deze bestelling was wat anders dan ik gewend was. Het eten werd bijna koud bezorgd (duurde ook wel lang). De satesaus was uit de bak gelopen. Waardoor de satestokjes zelf koud waren en er bijna geen saus meer bij zat. De chicken teri yaki was nog lauwwarm, maar de portie bevatte wel erg veel rijst en weinig kip. De vegan dumplings waren koud waardoor ze echt minder lekker zijn. En de daarbijhorende kruidendip was ook niet echt ruim in hoeveelheid dit keer. Jammer, hopelijk volgende keer weer beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten zijn heel lekker, echter er was 1 minpunt. De spareribs waren koud. Ik hebdit reeds doorgegeven aan Miyagi and Jones

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was aan de late kant. Belde op zeker moment dat hij niet wist waar ik woonde. Hij stond op dat moment bij een tankstation gaf hij aan. Ik woon echt vlakbij en een sorry kon er niet vanaf

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was nog niet bekend met dit restaurant dus enkele dagen van te voren gebeld voor advies. Werd superfijn geholpen en samen een lijst van gerechten gemaakt. De bestelde gerechtjes zagen er top uit. Mooi verpakt. Helaas bleken de 3 warme gerechten, Beef saté, Peking duck crêpes en Sweet Potato, compleet te zijn afgekoeld. Baalde hier best even van. Ik begrijp dat bezorgen van warme gerechten een uitdaging kan zijn, en verwacht ook niet dat het net zo heet wordt bezorgd als wanneer het de keuken verlaat. Maar het was zelfs niet lauw meer. Kortom, een teleurstelling op een verder gezellige avond. De sushi en sashimi waren overigens heerlijk.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was gewoon weer heerlijk. De moeite van 2x 20 minuten waard

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn fan! Heerlijk gegeten!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben normaal echt fan van miyagi maar moet eerlijk bekennen geen fan te zijn van deze maaltijd (korean beef). Veel te veel knoflook waardoor de smaak te overheersend was. Waar ik fan ben van de kick ass korean beef (in t restaurant) deed deze me in de verste verte hier niet aan denken. Bezorging was snel en het eten was verder wel goed warm en een goede portie.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en smaakvol eten! Het stond op tijd klaar en de porties waren meer dan genoeg! Hier gaan we zeker vaker naartoe!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De desert was niet goed, de ijs was warm geworden, het smaakt raar. De zoete aardappelen waren beetje verbrand. Niet tevreden met mijn bestelling. De kip was te weinig voor de prijs. Zal niet meer hier bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag wat kosten, maar goed weg te happen

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig heerlijke smaak en het toetje was top !!!kortom een echte aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat er iets is misgegaan met mijn Uber Eats bestelling (geen fout van Miyagi & Jones), is het erg goed door het personeel van Miyagi & Jones opgepakt. Telefonisch direct gekeken hoe ik alsnog zsm mijn bestelling kon krijgen en zelfs een gerecht op hun kosten voor het ongemak (ondanks dat de fout niet bij hun lag). Meerdere keren bij Miyagi besteld en altijd erg tevreden. Het is vers, grote porties en komen levertijd na. Vandaag uitmuntende service gehad. Complimenten en hartelijk dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten maar we hadden een portie dumplings extra en portie honeyribs te weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en direct afgehaald. Ontzettend lekkere sushi en bijgerechten. Service was top!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Een aanrader!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en prima hoeveelheid en kwaliteit!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed en super lekker!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer online besteld. De kwaliteit krijgt slechts 2 sterren; de gerechten zijn lekker, maar dan moeten ze wel warm afgeleverd worden en niet bijna koud... Krokante kip was totaal niet krokant en de dimsum was taai. Zo jammer... Als het warm (warmer) was geweest dan hadden wij ongetwijfeld een heerlijke maaltijd gehad. Nu niet. wij bestellen niet meer. De bezorger was zeer vriendelijk!! Net als de bezorgster de eerste keer. Daar ligt het niet aan...

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk waren we niet bepaald tevreden! We komen altijd graag in jullie restaurant maar de bestelling van gister was echt niet best. Bezorging was al meer dan een half uur te laat maar het ergste was dat alles gewoon echt koud was! Maar niet lauw, gewoon echt koud. Ik heb overwogen om op te bellen dat jullie t weer op konden komen halen maar we hadden trek. We wisten dat een aantal dingen nog opgewarmd moesten worden uit de box en dat was ook prima. Dat smaakte ook goed. Maar de andere gerechten die warm moesten zijn waren echt koud. We hebben alles dus maar apart opgewarmd in de magnetron of oven, ondanks dat we niet precies wisten hoelang en of dit we kon. Dit was alleen echt heel vervelend en kwam ook absoluut niet ten goede aan de smaken. De meeste gerechten werden ook slap of taai. Vooral de loempia’s, frietjes en dumplings. Dan hadden jullie beter alles koud kunnen leveren en goeie instructie kunnen geven hoe t klaargemaakt moest worden. Ik heb meer dan 80 euro betaald voor d

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en was genoeg voor 3 tot 4 man. Vooral de sushi is uitzonderlijk lekker!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had als afhaaltijf 17:00 doorgegeven. We hebben 20 min moeten wachten terwijl de gasten met afhaaltijdstip na ons al veel eerder konden vertrekken. Ondanks dat het wat langer duurde was de kwaliteit prima! We hadden zo’n honger dat we geen zin hadden om het nog in de oven te doen, waardoor het iets minder warm was maar dat had totaal geen invloed op de smaak!! Dat was echt dikke prima! Ik zou adviseren om op feestdagen de optie vooruit bestellen, als in een paar dagen vooruit bestellen. Jullie kunnen zoveel in het voren maken waardoor jullie enorm veel gestructureerder kunnen werken, of je nu wel of niet nog bestellingen op de dag zelf aan neemt. Al met al: prima, frietjes waren de enige die wij minder vonden.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik weet dat het druk was, maar dik een half uur later bezorgd terwijl de bestelling al een paar uur eerder opgegeven was en dan koud eten krijgen was erg jammer. Onze oven heeft ons gered. Anders was het echt niet meer leuk. Na onze oven was de smaak wel weer erg goed. Dat moet ik zeker toegeven.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super box! Mooie kwaliteit en bezorging perfect op tijd

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en de Holidaybox (borrelbox) is een aanrader!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer hhhhheerlijk

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!!!! Alleen veel later bezorgd dan verwacht

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet was slap, niet handig verpakt denk ik. Verder was het super lekker!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd!! Valt nooit tegen en altijd een feestje. Hopelijk snel weer bij jullie in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Alleen de crepes waren vochtig geworden in de verpakking, dus dat was 1 klont geworden helaas... We hadden de afspraak dat het half5 bezorgd zou worden, ook dit was helaas een half uur later.. maar verder zijn wij altijd tevreden hoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de kwaliteit van eerdere bestellingen Kleffe rijst, groente papperig Slappe friet Sate smakelijk Sushi met eend was lekker

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit voor een goeie prijs

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag, Kerstavond, de holiday box besteld en twee desserts. Perfect rond 6 uur thuis geleverd, thuis de borden opgemaakt volgens de beschrijving en het was echt heel erg lekker! Alle gerechten waren goed op smaak en het was meer dan genoeg voor 2 personen.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en de service was snel.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden 5 keer de choxoreo. Deze smaakte net zo lekker als in het restaurant

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, zeer vriendelijke bezorgster! Helaas het eten was koud; warmer was het nog smakelijker geweest. De krokante kip was daardoor niet meer krokant en de dumplings klef... Jammer...

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was helaas niet gekruid, daarbij duurde de bezorging erg lang waardoor het eten koud/lauw was en de friet slap. De spring rolls waren lekker en de beef indu ook. Ook dit was helaas lauw.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke koreaanse maaltijd

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten! Wat een top kwaliteit eten! Er werd alleen 20 min te vroeg bezorgd, maakte op het einde niet uit, toen de kinderen in bed lagen heerlijk gegeten en eten was nog warm 👍👍👍👍👍

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere sushi's gegeten. Lekkere receptuur.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker eten en heel erg goed verzorgd. Goed verpakt in mooie doosjes met eetstokjes, gember , wasabi & soya saus Helemaal top ! Gaan we zeker vaker bestellen

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam er snel, sushi was heerlijk! Mooi hoe jullie je menu kaart hebben aangepast. Cheesecake is ook erg goed!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten! Super!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn netjes gebeld dat het eten later zou komen. Het eten was heerlijk alleen was bijna alles koud.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit voor een goede prijs.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer een uur moeten wachten, maar gelukkig heeft bedrijfsleider Fleur super goed meegedacht voor het vinden van een oplossing. Heerlijk gegeten vanavond en snel bezorgd!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste, Gisteravond de crispy combo box besteld. We hoopten op crispy californian en dragon rolls. Viel helaas heel erg tegen; de sushi die erin zat was niet crispy en verder waren het grote rollen met veel kaas en eromheen een gefrituurd jasje, leken wel oliebollen :( had weinig met sushi te maken. Wij zullen geen sushi meer bestellen bij miyagi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten voor een goede prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

zaterdag is een slechte dag voor eten te bestellen en ophalen. De geleverde kwaliteit is niet zoals ik dat gewend ben van jullie, veel gerechten koud door de drukte

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk maar lauw/koud. Eerdere ervaringen waren prima. Bestelling was op zaterdagavond, wellicht heeft dat er iets mee te maken.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, beetje later dan verwacht en iets minder warm dan verwacht maar nog steeds een feestje!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed, erg lekker, zeer tevreden!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 gerechten besteld. 1 koude en 3 warme, echter 2 gerechten waren koud en 1 lauwwarm. Om 17.01 een mail, dat de bezorger onderweg was, echter hij kwam pas om 17.26 u bij mij aan. Hij kon waar- schijnlijk het adres niet vinden, echter hij sprak geen nederlands. Dus de reden, dat hij bijna een half uur over ca. 2 km deed, weet ik niet.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en tijdige bezorging. Aardige persoon. Eten was erg lekker. Alleen jammer dat de zoete aardappel frietjes niet meer krokant waren. Wel erg lekker allemaal.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer hier besteld maar zeker niet de laatste keer!!! Wat was dat lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechte. Na bericht het eten komt er aan 50 minuten gewacht en al het eten was koud. Eerste en laatste keer daar besteld.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ruime porties, snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker & snel!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en verder is alles Prima verlopen

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keer sushi besteld. Altijd erg vers, lekkere smaak combinaties.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere poke bowls en smaakte allemaal vers. Bezorging was ruim op tijd.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker gegeten.... fijn om dit om huis te kunnen halen👍🏻

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd vrij snel (3 kwartier) bezorgd dus daar werden we wel blij van. Helaas was al het eten wel koud en niet echt krokant. Toch jammer als je een bestelling doet van 55,00 euro. Wellicht een optie om andere bakjes te gebruiken die het eten langer warm houden?

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was superlekker, snel bezorgd en een hele vriendelijke bezorger, heel tevreden😊

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaliter altijd uitstekende bezorging en eten. Ditmaal alleen erg lang gewacht, wel netjes gemeld overigens en ons eten was lauw.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling werd mooi op tijd afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud,en voor de prijs mag het wel warm zijn

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm / heet toen het bezorgd werd en het was ook heel erg lekker. Behalve het restaurant is dus ook de bezorgdienst een aanrader.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam te laat en was volledig koud. Na een klacht is dit wel opgelost door Floor.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Moest nog even wachten bij afhaal. Moest nog 1 gerecht afgemaakt worden. Duurde kleine 10 min. Thuis aangekomen bleek dat helft van eten niet echt warm meer was en alleen 1 gerecht nog echt warm was. Waarschijnlijk gerecht dat er als laatste aan toegevoegd is. Erg jammer dat het niet goed getimed wordt qua aflevering. Voorheen in het restaurant was het altijd prima eten, maar nu erg teleurstellend. Dat terwijl we nu juist iedere week bij een restaurant willen afhalen om hen te helpen de lock down door te komen....

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat het restaurant helaas gesloten is ... Heerlijk gegeten!!!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect !.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en de bezorging was perfect op tijd!

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en veel! De vorige keer dat we hadden besteld was het erg druk, waardoor de bestelling toen niet goed was. Dit is netjes opgelost en hebben we korting voor gekregen. Heel erg bedankt nog hiervoor.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd super lekker bij Miyagi. Fijn dat ze nu ook thuisbezorgen. Ziet er altijd goed uit en smaak is top

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had het eten besteld om 17.45 uur en gevraagd of het bezorgd kon worden om 18.45. Ik ontving een mailtje dat het rond 18.45 uur zou worden bezorgd. Uiteindelijk werd het bezorgd om 19.20 uur. Het eten was lauw warm en de loempia's waren slap. Ik heb de saté moeten opwarmen in de magnetron. Wat een slechte service.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food is really good, delivery was on time, but they forgot my drink :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker! Jammer dat het lauw was. Bezorgtijd op zaterdagavond was 1,5 uur. Geen probleem, we bestelden vrij laat, maar dan wel fijn om warm eten te eten.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was alles koud, waardoor sommige dingen niet zo lekker meer waren. Ook beetje jammer dat de bezorging een half uur later dan gepland was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd enorm tevreden, maar deze bestelling was echt teleurstellend. Ruim 2 uur moeten wachten op 3 toetjes. Zelf gebeld voor de status, geen gehoor. Na ruim 1,5 uur door jullie gebeld voor de status, de bestelling kwam er 'zo' aan. De tiramisu madness bevatte geen bastogne (zoals aangegeven), maar amandelkoekjes (als ik dat goed heb geproefd). Dit maakte het veel minder lekker.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker, frietjes en loempia's waren helaas helemaal zacht geworden

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Helaas ivm onverwachts geen bezorging (door een fout op de website, buiten schuld om van het restaurant) wel zelf het eten moeten ophalen.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met een lekker Durs biertje erbij!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Goede kwaliteit, meer dan voldoende en zeker voor herhaling vatbaar!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker eten, zowel in het restaurant als bij bezorging. Jammer dat de mayonaise bij de frietjes in zat en deze hierdoor echt warm was. Frietjes worden altijd een beetje slap bij bezorging, maar dat is simpelweg het nadeel van bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas ontbrak de helft vd bestelling. Dit werd nageleverd met als goedmaker 2 gratis cheesecakes. Het merendeel was lekker! Zoals we van dit restaurant gewend zijn. De saté was helaas nagenoeg koud en de cheesecakes, gratis, maar wel heel erg vol suiker en vet. Teveel voor onze smaak.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat ik smiddags gebeld heb, en de plaats van bezorging na overleg in de opmerkingen box had gezet, werd de bestelling bezorgd op mijn huisadres. Pas na doorsturen werd mijn bezorging op de juiste plek, 15 min later, en lauw bezorgd. Erg jammer omdat vooraf werd aangegeven dat bezorging in het park geen probleem was. Hierdoor was de kip niet meer krokant en de maaltijd lauw.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen wasabi en saus bij de sushi, de sushi was een beetje geplet aangekomen, de rice bowl was ook niet lekker. Niet gewend deze kwaliteit van jullie. En de chicken karaage leek niet helemaal gaar, een beetje rose van binnen. Echt heel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zou pas na 1 uur en 50 minuten bezorgd worden. Bestelling geannuleerd

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme gerechten zijn lekker, maar doe aub echt de sushi apart en niet boven op de warme gerechten. Lauw warme sushi is niet lekker.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn vaste klanten van Miyagi & Jones het restaurant, maar Miyagi & Jones thuisbezorgd is zeer teleurstellend. Beide soorten friet waren klef (vermoedelijk te heet in de zak gedaan), beide soorten saté waren lauw en flauw, de sushi was helemaal onderin de zak gedaan waardoor de sushi warm was geworden (erg vies!) en ook de beide kipgerechten waren klef (ook te heet in de zak gedaan?). Alleen de bakjes saus waren lekker. Ik steun Miyagi & Jones graag, maar dit was echt waardeloos voor €50. En daar hebben wij ook nog eens 80 minuten op moeten wachten. Ik vind het vervelend om te moeten zeggen, maar dit was zeer teleurstellend.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker gegeten! Combinatie van sushi & sashimi MET een paar warme gerechtjes, Peking eend en kip, is echt zalig. Eten erg goed & bezorging goed & snel. Kortom: heel tevreden hier!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker eten met een fusion van authentieke smaken in een modern jasje. Altijd weer en genot om hier te bestellen

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De hoeveelheid rijst was minder dan de vorige keer. En dit keer is er helaas teveel olie gebruikt.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima. Alles prima

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien niet handig om fietsers in te zetten in bepaalde buurten. Wij dienden al een klacht in de vorige keer over koud eten. Nu moesten we meer dan 40 minuten wachten (ruim op tijd besteld en een tijd aangegeven) zonder snelle reactie te krijgen over het feit dat de bestelling te laat was. Volgende keer komen we wel weer eten ipv halen want elke keer koud eten krijgen is ruk!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Groot deel van het eten was koud, slap, klef of taai. Normaal is Miyagi & Jones bijzonder door de manier waarop het eten wordt gepresenteerd, maar daar is bij bezorging niks van over. Sommige gerechten hebben wel de juiste smaak zoals in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Één van ons heeft een allergie voor noten. Dit hadden wij aangegeven. Er werd gebeld om zeker te weten voor wie welk gerecht was en of we de sushi gingen delen? Dan werd hier even een andere twist aan gegeven zonder sesamzaadjes. Echt super! Heerlijk gegeten, grote porties en top service op afstand.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, maar de pokebowl was zeker niet de lekkerste pokebowl zalm die ik heb gegeten in het laatste jaar. Bezorging is te kiezen op een kwartier en kwam toen nog een kwartier eerder. Optijd is fijn, maar dit was te vroeg en kwam niet handig uit.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben de afgelopen weken zeker 5 keer eten besteld en laten bezorgen: het was steeds heerlijk & kwam heel snel! Vooral de eend met de flensjes en de krokante kip zijn favoriet, samen met een paar sushi rollen. Heel fijn dat jullie dit doen!!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en verder is alles prima verlopen.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik begrijp dat de gewenste bezorgtijd niet altijd lukt, omdat er meer mensen om die tijd op hun bestelling zitten te wachten. Ik vind het echt niet erg om mijn bestelling iets eerder of later te ontvangen, maar 3 kwartier eerder dan gewenst is echt veel te vroeg.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer afgehaald, het was geweldig!! Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Enige wat we jammer vonden was dat het Monchou dessert met bitterkoekjes was Ipv bastonje... we lusten allebei geen bitterkoekjes dus dit was een jammere verrassing. Verder wel lekker gegeten zoals altijd d!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was warm en bezorgd in slimme verpakkingen om beste kwaliteit te bewerkstelligen. Bezorging mooi op tijd. Smaakte heerlijk op 1 gerechtje na maar dat vonden wij gewoon niet zo lekker, had niets te maken met de kwaliteit. Dat is een gevolg van iets nieuws uitproberen. We lazen iets over zompig, dat was voor ons niet zo. Knap hoe alles zo smaakvol en crunchy op onze borden kwam :)

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!! Aanrader voor iedereen. Prijs/kwaliteit helemaal in balans.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Alles vers en lekker!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb de bestelling zelf opgehaald aangezien ik in Zuid woon. Het eten was heerlijk, goed bereid en vers! Is voor herhaling vatbaar!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ikjes blijft heerlijk eten. We kunnen niet wachten op de gezelligheid die we aantreffen in het restaurant

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

ik ben super tevreden! helemaal corona proof af kunnen halen en het was echt heerlijk! Jullie sushi is vernieuwend en echt eens wat anders. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Goed verzorgd, goede porties, zeer smaakvol. We komen zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd! Wij waren helemaal tevreden

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit was de 2e keer. We hebben de eerste keer via thuisbezorgd besteld, toen moesten we erg lang wachten en was het ook nog eens koud, maar qua smaak echt super lekker, dus nu gekozen voor afhalen en rechtstreeks via de website. Nu was het heerlijk warm en wederom voortreffelijk qua smaak! Echt een aanrader!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Omdat we jullie zo missen hebben we eten afgehaald. Omdat we 2 aparte bestellingen kort na elkaar hadden geplaatst er even achteraan gebeld om er zeker van te zijn dat alles tegelijk opgehaald kon worden. Dat was geen probleem volgens Justin. Helaas heeft mijn man nadat hij alle warme gerechten had ontvangen nog 15 minuten moeten wachten voordat ook de sushi klaar was... Toen hij eenmaal in Westervoort aankwam was het warme helaas lauw. Omdat de kwaliteit altijd top is bij jullie wilde ik het toch even zeggen. We kunnen niet wachten tot we weer bij jullie kunnen komen eten!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd was 1 uur en 45 minuten. Dat is echt veel te lang!!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd plek voor verbetering, maar wat een lekker eten. Hmmmm. Het wordt tijd dat het restaurant weer open gaat, zo gezellig , sfeervol en lekker eten. Top tent

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was heerlijk. Mijn favoriet waren de vegan dumplings met die saus die met ze kwam. De Veggy Buddha Bowl mist wel meer smaak.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we heerlijk gegeten! Miyagi and Jones nu ook thuis! Hoewel we het gezellige restaurant natuurlijk wel missen!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en de services was prima absoluut een aanrader. Helaas 1 minpunt, de zoete aardappel friet was aangebrand en echt niet te eten. Verder de rest van het ete was super.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn geholpen en lekker gegeten Thanks!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gister een afhaal bestelling geplaatst van bijna €100. Eenmaal onderweg werd ik gebeld dat ze een deel van de bestelling waren vergeten in de tas te doen. Nabezorgen deden ze niet. Weer terugrijden zou betekenen dat al het andere eten koud zou worden kortom (de aardige jongen aan de telefoon) liet weten dat ik een mail moest sturen om mijn geld terug te krijgen van de bestelde etenswaren die niet in de tas waren gedaan. Eenmaal thuis bleek het eten zo gigantisch tegen te vallen dat we zo goed als alles hebben weggegooid. Ik (wij) zijn al geruime tijd vaste klant bij miyagi en hadden ons onder andere enorm verheugd op de dumplings (gyoza). Om die reden ook 4 porties besteld. Letterlijk na 1 hap alles direct de prullenbak in. Enorm slecht, geen smaak, leek wel gefrituurd, hard en absoluut niet de dumplings die jullie in het restaurant serveren maar dus wel dezelfde prijs voor vragen. Voor ons eens maar nooit weer! En vooral van miyagi zeer teleurstellend! Wij begrijpen als geen ander

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen de tijd (warm) bezorgd. Heerlijk!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was in ruime porties en gewoon goed. Bezorging op fiets met ondersteuning of scooter lijkt mij fijner heuvel op in Noord en zorgt ervoor dat het eten warmer aankomt. Sushi is lekker

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten!!! Echt aanrader!!!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en zelfs 10 minuten vroeg!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet warm genoeg, friet was lauw, spareribs waren droog. Verder lekker gegeten hoor.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en was lekker

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heerlijke sushi

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten erg lekker alleen was niet warm meer. Terwijl we om de hoek wonen (catharijnestraat)

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De Sushi en de poke bowl waren uitmuntend. De dumplings waren lekker, het bakje saus was erg groot vergeleken bij de dumplings. Maar wel erg lekker. Dank voor de luxe maaltijd.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echte aanrader! De sushi is nergens anders zo lekker🍣😍 wij rijden 20min. om zelf af te halen. Ondanks er 8 anders sushi 'restaurants' om ons heen zitten en thuis bezorgen. 🌟🌟🌟🌟🌟

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond de sushi en dumplings erg lekker. Alleen waren de vegan sushi samen met de vis sushi verpakt. Dat was jammer Het noodle en rijst gerecht was niet zo lekker en volgens mij zat er omelet in ipv tofu. De groenten waren veel te ver doorgekookt. We komen doorgaans graag in dit restaurant maar afhalen was de laatste keer.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip in vegan dumplings! En bestelling te vroeg. Helaas ben ik behoorlijk teleurgesteld in de service en kwaliteit van Miyagi & Jones. De bezorger was een half uur te vroeg wat erg onpraktisch was. Daarbij bleek dat in mijn vegan dumplings kipstukjes zaten!! Ik heb gebeld en toen werd ik niet direct serieus genomen. Het zou gebakken tofu zijn, maar helaas weet ik nog heel goed hoe kip smaakt (en mijn vriend heeft het ook geproefd) en hoe tofu proeft. Maar dit was echt kip! Ik zou teruggebeld worden, maar dit is niet gebeurd, daarna heb ik gemaild en ook hier is niet op gereageerd. Erg jammer en zeer teleurstellend!!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en perfect op de afgesproken tijd bezorgd!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor iedereen die nu thuis zit. Bestellen bij Miyagi is helemaal top. Thuis alles in mooie bakjes doen en tafel goed dekken. En het lijkt alsof je uit eten bent. Het bestel systeem is zeer professioneel en handig. Het eten smaakt echt heel goed. Zelfs na dat we er 15 min mee in de auto gezeten hebben. Miyagi hoop dat er ook nieuwe items komen op de site. Dat zou aansporen nog vaker te bestellen. Ga zo door

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme producten waren prima, maar wij hadden ook sushi besteld en deze werden in 1 zak bezorgd en misschien was 1 rol warm zo leek het, maar de twee andere rollen werden daardoor best smerig lauw warm en dat was eigenlijk niet echt lekker. Volgende keer warm en koud beter scheiden aub.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, spare ribs, eend en andere gerechten.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden in totaal 9 gerechten besteld voor 4 personen wat ruim voldoende is. Eten is zeer goed van smaak en goed verpakt. Blijft ook netjes is de verpakking. 2 gerechtjes waren niet warm meer helaas en de bestelling was 40 min later dan de aangegeven tijd. Wel een aanrader!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas... bezorging was t laat, maar het allerergste: Alles wat warm moest zijn WAS KOUD!!!! Gemiddeld cafetaria organiseert dit beter. Niet voor herhaling vatbaar op deze manier 😞

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de poke bowls waren fan-tas-tisch lekker, enige minpunt was dat de frietjes koud waren.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service aan de deur! Het eten was heerlijk. Goede prijs-kwaliteitverhouding! Wij hopen dat we snel weer kunnen genieten in jullie restaurant, maar anders komen we zeker nogmaals afhalen! Bedankt!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker en goed, op de mango salade hadden wat mij betreft minder uitjes gemogen

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op afgesproken tijd, eten heerlijk als altijd

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd door een vriendelijke bezorger, top!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Succes de komende tijd!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gehad en dumplings waren ook top! Snelle bezorging en vriendelijke service!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit prima! Heerlijk gegeten. We hadden het besteld om thuis te eten. Jammer dat de bestelling niet klopte!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! De bezorging was zo snel dat wij er nog niet voorbereid op waren.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker. Warm gerecht had iets warmer gemochen. Kyoto unagi was meer zalm dan Unagi.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het leek alsof de curry ontbrak bij de overigens wel malse kip, groente en rijst.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Service fantastisch, Eten was lekker, smaakte goed, had misschien wat warmer gekund. Voor herhalingvatbaar !

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is zoals normaal heel lekker❤️ natuurlijk een beetje anders dan de totale beleving die je hebt als je in het restaurant eet.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal vinden we het een genot om in jullie restaurant in Arnhem te komen eten maar ik moet zeggen dat het afhalen bij jullie, wat we gisteren gedaan hebben, onze verwachtingen overtroffen heeft. Top gedaan. Thanks..